Alla inlägg den 25 augusti 2007

Av Shawnee - 25 augusti 2007 02:27

Okey... nu har jagi nte skrivit på ett tag, men diverse saker har kommit ivägen.


Först och främst hade vi stockholm, (vill säga att det var 13e till 15e Augusti) med Mille, JImmy & Dennis. ^^ Det var det roligaste på länge... Lite småtjafs hit och dit men inget allvarligare.

På Måndagen tog vi tåget från hudik vid 7, jag intog min plats brevid mill ^^. Sov en liten bit av vägen... annars musik, som vanligt.

Väl framme i Stockholm, vid halv 10 tror jag, åkte vi direkt ut till Fittja där milles syster bor, släppte av väskorna, pratade en stund med Helena, och åkte sedan tillbaka in i stan. Det första vi gjorde var att gå till buttrix och köpte en ögonlapp till mig xD. Jag hade ögoninflammation. :p

Sedan så... vinglade vi väl omkring i stan tills klockan var någonstans mellan 3 - 5... Sedan åkte vi hem, jag la mig och sov direkt och sov hela natten.


På Tisdagen vaknade vi, gjorde oss i ordning, var ute från Helenas lägenhet vid... ja, 11 någon gång vill jag säga. Kanske tidigare.

Under natten hade jag lyckats dra på mig lite feber också, men ingenting kunde stoppa mig i Tisdags: vi skulle på gröna lund! :D Isis är i lycka!

Ja, vi tog djurgårdsfärjan ut till gröna lund, var där en stund innan de öppnade, vid 12. Efter en stunds väntan var vi inne med varsinna åkband, och herrejisses vad jag älskar gröna lund! <3

Vi började åkandet med en gammal tradition of mille's, den vanliga karusellen. Inte jättespännande, men ett måste.

Sedan bar det av... Bläckfisken, jetline, vilda musen, kvasten, flygande mattan, skeppet, kärlekstunneln, blå tåget, spökhuset, extreme... Allting var otroligt underbart. <3

Vi var där till ungefär 20 över 9 på kvällen, och efter att ha suttit och försökt tigga på oss en biljett till simpsons-lotteriet gick vi tillbaka till djurgårdsfärjan.

Väl på fast land igen stannade vi för att jimmy skulle köpa en hamburgare till mig, som vid det här laget hade 11 kronor kvar... Jag satte mig ner vid en trapp, jag kände mig lite snurrig efter att ha fårr hjärnan omskakad hela dagen och jag redan hade feber...

Vi satte oss på tunnelbanan och jag mådde så illa att jag höll på att kräkas, och till råga på allt så kom två über-stockholmsfjortisar och satte sig brevid oss. >.> Jobbigt värre, vi fick sitta och lyssna på deras tjatter i en halvtimme tills vi kom till Fittja, där de två jobbiga människorna naturligtvis också skulle av. >.> Hem till helena, in, sova. Godnatt.


På Onsdagen vaknade jag med igenvarat öga, högre feber än jag hade på tisdagen & en skarp smärta i magen. Vi umgicks med Helena och hennes katt gullbritt till 11- 12 nån gång då vi åkte in till stan igen. Vi låste in våra väskor på stationen och flängde sedan iväg för att hitta någonstans att fika. Det tog sin stund, med lite tjafs, men när sen alla fick nåt i magen lättade stämningen. Jag fick stanna flera gånger och sitta ner pga febern.

Vid 16.00 vill jag minnas att vi gick till stationen för att sitta ner och vänta på tåget, som skulle anlända 19:30. Jag la mig på golvet och de andra satt i trappen, och två och två av oss gick iväg ibland för att köpa diverse småsaker.

När klockan blev 19:00 kom vi fram till att vi borde leta rätt på spåret vårat tåg skulle gå ifrån, och såklart så hittade vi det inte. Efter lite tajfs om det så hittade vi det, men när  vi suttit och väntat ett tag så sa den där jävla kärringen i högtalarna att de hade bytt spår. ... Som tur var hade de bara ändrat det till spåret intill, och tåget vi skulle åka med stod redan inne på spåret. Så vi gick på, letade rätt på våra platser, som visade sig vara i en egen liten "kupé". Glada över att inte behöva bli störda satte vi oss vid våra platser, som sedan skulle visa sig vara precis intill en toalett (...) och började lyssna på våra mp3spelare. Jimmy satt brevid mig, jag snyltade på hans ben och han snyltade på min musik hela vägen. Mille satt brevid dennis och de snyltade på varandras kroppar (xD) hela vägen.


I gävle stannade vi för att byta till x-tåget, och som tur var behövde vi inte vänta i mer än en kvart på det nya tåget, men fyyyy faaaan vad kallt det var! Jag höll på att skaka ihjäl där... Men när väl tåget kom igen så började jimmy & jag snylta på varandra & mille & dennis snylta på varandra.

Väl i hudik stod pappa och väntade på mig, och fan vad glad jag var att komma hem. <3

Vi åkte hem och jag la mig och sov direkt.


Under de följande dagarna hade jag hög feber och ögoninflammation så jag knappt kunde se. Jag låg i soffan och kollade på filmer hela dagarna, kände mig som en fisk på land, hallucinerade och kunde knappt gå. Det var väl inte direkt förrän på Tisdagen jag vart någorlunda frisk, och då var det dags att åka tillbaka till bup.

Att komma tillbaka gick väl ganska bra, vi pratade inte så länge & inte om så mycket.


I onsdags var det den första skoldagen... Det var hemskt.

Först var det någon slags samling, trodde jag skulle sitta själv men det behövde jag inte... Var med Bea & Carro den största delen av dagen... är tacksam över att ni finns där, men jag kände att jag inte riktigt hörde hemma där...

Vi bara satt och pratade ända fram till lunch, och efter lunch var det någon slags tävling mellan ansvarsgrupperna, jag vet inte riktigt vad de gjorde... Jag gick ut, satte mig under ett träd och stirrade istället. Allt kändes hemskt. Jag kände mig ensam, uttittad, hatad, ja...

Efter ett tag kom Anna-Kristina ut och frågade varför jag inte var med, och jag sa att jag varken ville eller orkade, och att jagi nte hade någon ansvarsgrupp ens en gång. Hon sa åt mig att sitta och ta igen mig en stund och sedan gå och vara med Carro's grupp, för de såg ut att ligga bra till i tävlingen. -.-

Hon hann knappt vända ryggen till innan jag började gråta. Vad fan, är det ingen som förstår nåt alls på det där stället?

Iallafall, jag torkade tårarna och gjorde som hon sa... Eller, jag försökte, iallafall. Jag gick för att leta efter Carro och hennes grupp, men Bea hittade mig först och vi letade efter Carro ett tag, men hittade henne inte. Och Bea hittade inte resten av hennes grupp, så vi gick ut och satte oss ett tag... har jag för mig..? ^o)

Aja, vid 3 var det dags för prisutdelning. Carros grupp vann inte, men de som vann fick glassar :( Då blev jag ledsen. Turligt nog känner jag en av dem i gruppen som vann så lite glass fick jag iallafall. ^^

Ja, sedan satt jag med Hanna ett tag innan bussarna kom... Har saknat dig.

Men Hanna bor inte i Jättendal längre, så vi åker inte samma buss hem. -.- Dumma ._.

Ja, jag klev på bussen, blev kallad emo av några småsjuor (-.-) och lyssnade på musik.

När jag kom hem från skolan gick jag direkt och tog en glass för att inte kollapsa, gick sedan upp och babblade ett tag med mamma... var på jättedåligt humör och kände bara för att gråta.

Jag trodde verkligen att det skulle kunna gå lite bättre nu... Men nejdå, såklart inte, jag är för svag för att ens klara av en dag. Är så jävla besviken på mig själv, och det känns som alla har missuppfattat allt. Allt känns bara fel... >.<

Pappa kom och hämtade mig och zappen hos mamma efter en halvtimme eller något. Fortfarande på dåligt humör fick jag beskriva dagen för pappa ännu en gång, och sedan gick jag upp på mitt rum och la mig och sov.

Några timmar senare väckte pappa mig, jag kravlade mig ner för trappen och tvingade mig att äta, gick sedan upp på mitt rum ígen och sov vidare. Vid 22.00 vaknade jag igen, satte mig vid datorn en stund för att äntligen kunna se lite på vänner... efter två timmar tröttnade jag och gick och la mig och sov igen, sov hela natten. Helt otroligt vad trött jag blir av en skoldag... >.< vill inte vara såhär. Vill kunna gå i skolan som vem som helst annars :( Jag menar, jag vet folk som mår dåligt, många, men de klarar fortfarande av att gå i skolan? ... vad är fel på mig?


Igår behövde jag inte gå till skolan, och inte idag heller. Jag har bara legat i sängen hemma, inte ens kommit ur pyjamasen och kollat på vänner... och imorrn lär bli lika dan.

Aja, nu har jag skrivit onödigt mycket... tror väl knappast att någon orkat läsa allt.

På Torsdag är det EVK, btw, får väl se vad de bestämmer om min skolgång då... men aja, godnatt...

Ovido - Quiz & Flashcards