Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Shawnee - 18 februari 2009 08:05

Helvetes satans trötthet & kyla! Det är så jävla kallt ute, man får ju för fan ångest över att gå ut...

Är så jävla trött idag att skulle kunna ge nästan vad som helst för att var hemma och sova - men jag är i skolan, duktiga jag. Idag har jag vart i skolan tre dagar i rad, det är fan rekord!


Igårkväll var mindre trevligt... Petra kom till oss, det var bra, men.. Jag förstår inte varför de inte ser att allt man gör får konsekvenser. De gör allt värre! Vem tjänar över huvud taget på det här..? Varför var det tvunget att hända? Det var kanske det värsta som kunnat hända...


Eftersom det inte hänt på mycket, mycket länge så får jag känslan av att världen försöker bryta ner mig, och det kan den säkert om den försöker tillräckligt länge - jag hoppas på att det här lugnar ner sig igen och försvinner, så allt kan bli som det var förut.

Lika fåfäng önskan som vanligt, det där - "bli som förut", saker förändras ju. Men jag har älskat det som det var förut. Det trodde jag att de andra gjorde också... men jag hade väl fel i det.


Idag ska jag ha min förstas instrumentlektion - jag är nervös som en liten gås! Jag är sjukt rädd för att göra bort mig... .___. Hoppas det går bra så jag slipper känna såhär varje onsdag.

Anyway... jag längtar till den 6e mars, då jag och Petra ska till hantverks. En skön paus... slippa tänka på allt det andra.


Ta inte ut det på mig, för jag klarar det inte

Ovido - Quiz & Flashcards